Sprøjtemaling

Trænger dine døre, møbler eller køkkenlåger til en kærlig hånd? Så kontakt Jowis Industrilakering for professionel hjælp. Vi er et kompetent firma, som tilbyder sprøjtemaling for både private kunder og erhvervskunder. Vi har over 40 års erfaring på området og kan derfor varetage enhver opgave.

Maling med sprøjtepistol er en oplagt metode ved mange forskellige opgaver. Det er både effektivt og sikrer en høj kvalitet. Vi kan eksempelvis få dit køkken til at se ud som nyt med en god omgang maling. Vi ved alle, at et nyt køkken kan gøre underværker for livskvaliteten i en bolig. Et nyt køkken kan dog være relativt dyrt, og måske ikke noget man kan investere i lige med det samme. Dog har vi den ideelle løsning – nemlig sprøjtemaling.

Vi har brede kompetencer inden for sprøjtemaling

Uanset om du mangler hjælp til at få sprøjtemalet dine døre, køkkenlåger eller andre møbler, så står vi klar til at løse opgaven professionelt. Vi er vant til at løse opgaver i forskelligt omfang – altid til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder sprøjtemaling af f.eks.:

  • Køkkenlåger
  • Lamper
  • Cykelstel
  • Go carts
  • Emhætte
  • Motorcykeldele
  • Designerstole​

​Vi kan renovere de fleste møbler med sprøjtemaling. Vi lakerer dine møbler, så de står, som da de forlod møbelfabrikken.

Vi har en god kapacitet og er yderst effektive i vores arbejde. Vi løser både de store og små opgaver, og derfor bør du ikke tøve med at kontakte os. Alle ansatte i teamet er veluddannede, dygtige og fleksible, hvilket sikrer dig et flot resultat hver gang.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af løsninger til dig, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi kan kontaktes på tlf.: 36 49 81 98 eller på e-mail: info@jowis.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Kontakt os​

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller på telefon 36 49 81 98​.

Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jowis Industrilakering A/S

CVR: 19420280​

Avedøreholmen 52, 2650 Hvidovre​