Om os

Jowis Industrilakering blev grundlagt i 1976 af Brødrene John og Ole Olsen. I 2018 var der generationsskifte, hvor søn af John Olsen, Kevin Frydendal har overtaget firmaet.

Siden sin start er Jowis Industrilakering støt ekspanderet til sin nuværende størrelse, hvor vi i dag beskæftiger 16 fuldtidsansatte. Vi maler i vådlakering og pulverlakering mange forskellige emner, men hovedprodukterne er koncentreret inden for belysning og elektronik.

Jowis Industrilakering A/S kendetegnes ved en høj grad af finish og kvalitet, hvor medarbejderne er den vigtigste ressource til at sikre dette. De håndværksmæssige traditioner og det moderne produktionsapparat sikrer kvalitet og stor leveringssikkerhed.

Vi tilbyder

  • Jowis Industrilakering er kendt i branchen for at kunne levere produkter af høj kvalitet til bl.a. belysning- og elektronikbranchen.
  • Eksperter inden for våd- og pulverlakering.
  • Eksperter i strukturlak, teksturlak hvilket vil sige en lakering med en ”knubbet” overflade. Derved opnås en mere slidstærk lakering.
  • Leverings sikkerhed: Leveringstider der gives, overholdes. Den gennemsnitslige leveringstid er 10-14 arbejdsdage.

Kontakt os​

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller på telefon 36 49 81 98​.

Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jowis Industrilakering A/S

CVR: 19420280​

Avedøreholmen 52, 2650 Hvidovre​