Industrilakering​

Er du på udkig efter et professionelt firma, som tilbyder industrilakering? Så er du havnet det helt rigtige sted. Lige her hos Jowis Industrilakering er vi specialister på området, og derfor kan vi varetage mange forskellige opgaver. Du bør aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for kompetent hjælp.

Vi leverer industrilakering til store som små virksomheder. Har din virksomhed brug for lakering af belysning, elektroniske dele med mere, er vi en trofast og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Vi lakerer og vedligeholder alt indenfor kontorinventar m.m. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor til os.

Opnå pæne og holdbare resultater med industrilakering

Vi lakerer både stål, aluminium, plast og træ. Uanset hvad din opgave lyder på, så garanterer vi pæne og holdbare resultater hver gang. Du kan med andre ord trygt lade os være din kommende samarbejdspartner.

​Vi er en pålidelig samarbejdspartner, som går meget op i at yde en god kundeservice hver gang. Derfor sørger vi for at have en god og tæt dialog med kunden, så vi er sikre på at levere det resultat, der ønskes. Vi rydder op efter os selv, når opgaven er løst, og vi giver altid et godt tilbud.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for industrilakering, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Du kan kontakte os på tlf.: 36 49 81 98 eller på e-mail: info@jowis.dk, så hører du straks fra os.

Kontakt os​

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller på telefon 36 49 81 98​.

Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jowis Industrilakering A/S

CVR: 19420280​

Avedøreholmen 52, 2650 Hvidovre​